Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fann jag dig

 

Tre tomma ölburkar på bordet

ett halvtomt (eller halvfullt?) glas med sprit

ett orört glas med vatten

En öppen balkongdörr

tre tända ljus på soffbordet

ett öppet fönster

En ny skiva spelandes på stereon

ett par skor avkastade i hallen

en kille (eller man?) gråtandes i soffan




Övriga genrer av SofiaN
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-08-11 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN