Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är hon som bestämmer, men om jag får bestämma åt henne, så ja, det är klart att hon kan vara det!


Är hon mobbad?

Jag sitter en dag och pratar med mina vänner
Samtalsämnenena flyter runt
Och till sist landar vi på mobbning

Alla får säga sin mening
Och vi kommer alla överens om
Att det är något väldigt hemskt

Men som tur är är ju ingen vi känner till mobbad
För alla vi vet har ju någon kompis iallafall

Men så säger jag
"Men man kan väl bli mobbad även fast man har kompisar?"
"Tänk på den där personen"
"Hon säger vad hon tycker och är som hon vill"
"Och hon är ju inte särskilt populär"
"Snarare väldigt tvärtom"

Hon har ju några kompisar
Men hon har också några som retar henne varje dag
Varje gång de ser henne
De som alltid snackar skit om henne när hon inte är där

Är inte hon mobbad?
För att hon ändå har några kopisar?




Övriga genrer av sozara
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 19:46



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Visst kan man vara mobbad och ändå ha vänner, det är nog mycket vanligt!

Bra text!

PS. Malin nedan är ingen att bry sig om men det har du säkert redan förstått!
2008-11-12

  Hugos matte
Javisst är hon det, precis så har jag haft det, hela mitt liv
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara