Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar ditt crescendo så förbannat

 

du log med hela ryggen

jag förstod att du hade något nytt

på gång

så körde du en boggie-woggie

över klaviaturen och så kom den

mäktigaste ljuvaste ton

och med all din kärlek

avslutade du med ett häftigt

crescendo

 

flygeln är borta

tystnaden överfaller mig

alltför ofta

men minnena är kvar

inbrända och

tatuerade med hjärtats blod




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-13 22:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt ljuvligt underbara minnen Du har.
Applåd!
2008-11-14

  LassO
its love
2008-11-13

    vide
vackra minnen ger svår saknad.... :-(
2008-11-13

  prinscess VIP
vackra minnen
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP