Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland vinnare och förlorare


Det sägs att en vinnare
är en f.d förlorare som
blev förbannad

hmm
kanske svaret i den världen
är att tända till
och det ordentligt




Fri vers av Regular
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-13 23:26



Bookmark and Share


  Angeldust
go go go kanske det ;-) kram Sunny
2008-11-14

    ej medlem längre
Kanske det?
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular