Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Våra hemlösa blir fler och fler
deras ålder blir lägre och lägre

Alliansen bekämpar utanförskap

Men våra hemlösa blir fler och fler.
fast ingen ser dem
ingen hör dem
de finns inte
ändå blir de fler och fler.




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 07:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hör dem ofta.
De trakasserar förbipasserande - ibland mig - nere i city.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström