Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det mesta krånglar, när jag inte kan ta i något utan att det åker golvet, när värken inte vill släppa, då är det svårt att vara glad och positiv


DET ÄR INTE LÄTT

Det är inte lätt, när det mesta krånglar,
sömnlösa nätter, värk som inte släppar

När dagen är grå, när natten varit sömnlös,
när allt blir fel, det är då jag önskar, att jag
den morgonen, inte stigit upp, utan stannat
kvar i sängen

anits 14 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-14 12:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen situationen så väl beskriven.
Kramar.
2008-11-16

  Larz Gustafsson VIP
"Ich bleib im bett", som Nena sjöng.

Ibland känns det så.
Kanske man skulle testa en dag...?

http://www.youtube.com/watch?v=4yFpjEF0eEM

2008-11-14

    sajo
När det är tungt och grått
och ute vått
även när dagen är mörk och
lampor får tändas inne det är då man önskar
att varför jag upp gick
jo därför att vi poeter inspiration ändå till våra läsvärda texter fick
2008-11-14

  Michaela Dutius
Förståeligt- väl skildrat- dina ord målar bilder
2008-11-14

  Fånga dagen
varma kramar till dig vännen
Anna-Karin
2008-11-14

  Sladjana Zubcevic
"När dagen är grå, när natten varit sömnlös,
när allt blir fel, det är då jag önskar, att jag
den morgonen, inte stigit upp, utan stannat
kvar i sängen"
Jag känner likadant min vän.
Bra skrivet.
kram
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP