Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höljen


Ett gammalt skrivblock
från den tid då min handstil
ännu skärpte sig

Ord då ovana
just komna för att stanna
tills all mening tömts

Idag vadar jag
bland torra bleka höljen
och ömsade skinn












Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 2723 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-14 15:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rökning, apropå höljen, utan filter, vore ur miljösynpunkt att föredra? Ett tveksamt 'jo', det luktar vidrigt i och för sig, men det 'skräpar inte ner', lika mye.
2019-06-04

  lodjuret/seglare VIP
Ord som minner om svunnen tid, en som så oskyldigt blid, kanske väljer orden sin penna, vässad som just denna, som uppmaningen rid kvinna rid.
2017-06-14

  Annika Persson
unter Gehäuteten
2014-05-19

  Annika Persson
Häute

Ein altes Notizbuch
von der Zeit wo meine Handschrift
sich immer noch zusammenraffte

Worte damals Ungewohnte
gerade eingeleuchtet um zu bleiben
bis den ganzen Sinn entleert geworden ist

Heute wade ich
unter dürren blassen Häuten
und Gehäutete.



Idag vadar jag
bland torra bleka höljen
och ömsade skinn

2014-05-19

    ej medlem längre
Tilltalar mig till både innehåll och form ... ord vars mening tömts kan leva upp igen i ny omgivning.
2008-11-18

  halmstrå
Torra bleka höljen och ömsade skinn - lämningar av ord som gått från frö till mognad
här anar jag en väl använd pennvässare.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP