Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns så underligt och konstigt, att inte höra från dig, oron tär så på mig, när jag sitter här ensam


OROLIG

En hel vecka har gått
inte ett ord från dig jag hört

Inget svar på mitt brev, när
jag ringer, ingen som i andra
änden lyfter luren, säger hej

Mina sms, jag undrar så, har
du fått dom, har du läst, om
hur jag längtar, hur mycket jag
älskar dig

Allt känns så konstigt, så underligt,
jag har så svårt att förstå, har det
hänt något, eller har du funnit någon
annan, som finns närmare, som du
tycker känns bättre, än vad jag gör

Begär jag för mycket, du har säkert
mycket att göra, men jag vill så gärna,
höra din röst, höra orden, du så många
gånger sagt till mig, att du älskar mig

Jag älskar dig, vill inte förlora dig, vill
inte någon förstör för oss, för jag
älskar dig så mycket, att det i mitt
hjärta gör ont

anits 14 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-14 21:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fy, så jobbig situation.
Ber för Dig.
2008-11-16

  Sladjana Zubcevic
"En hel vecka har gått
inte ett ord från dig jag hört"
Det gör ont, jag vet det, min vän.
Smärtsamt.
Vackert skrivet.
2008-11-15

  Maria T
Jag förstår att detta är väldigt oroligt
att du ligger och grubblar på natten
och inte kan sova.
2008-11-15

  Emilia Berg
Ett andligt svar man väntar på. hoppas att du får svar i sinom tid.
2008-11-15

  Lars Hedlin
Hoppas du får svar snart
2008-11-15

    sajo
Det lät inte så bra men det är bra att du kan skriva om dina känslor. Rätt vad det är så på telefonen det ringer....
och du dit springer...

då är det din hjärtevän...
som du känner så väl igen
2008-11-15

    Ken Cassel
Måtte att du får svar av din vän snart
Ovisheten är den värsta ......

Kramar!!!
2008-11-15

  Elaine.S VIP
Hoppas innerligt att du snart ska få svar, sånt där är ju outhärdligt..
2008-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Den situation du nu befinner dig i är outhärdlig och du har min fulla sympati.
2008-11-14

  Eaglemountains VIP
Oj, det lät inte så bra, att inte få svar, varken på det ena eller andra..... på en hel vecka. Från någon som man älskar. Hoppas att allt ordnar sig för DIG......
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP