Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förenade treenigheten, alt. en underliggande känsla av förlust.

jag kokar min soppa
i tre grytor

jag läste i morgontidningens ekonomidel
att det är bra
att sprida sina risker


en beräknande treenighet

icke förnimbar

närvarande




Fri vers av you needed more
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more