Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är precis som vanligt

det finns en man på vårt torg
han predikar
talar om saker som folk tänker
men inte vågar säga högt

ibland går han till konsum
handlar mat
mjölk och smör och ägg

hans fraser blandas med kassörskans

"himmel och helvete"

"skall du baka Krister?"

"sammanblandas till en helhet"

"vad fint du ställer upp varorna, krister"

"knulla"

och allt är precis som vanligt




Fri vers av you needed more
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 23:06



Bookmark and Share


  dead_prez
du är skarp. och bra.
2009-09-29

  Mr Lindemann VIP
I ett nu får han så en diganso: Tourettes syndrom, det får inte heta såbanalt som en förnamns diadnos likt: Kristers syndrom, låter alldeles för simpelt och kan inte fås in i en diagnosmall
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more