Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sensommarasfalt. och så du.

vi var så unga då
vi är fortfarande unga
livet framför oss och framtiden som är
allt annat
än ljus

eller kanske bara det. ljus.

jag går ut på gatan. vandrar. planlöst. sensommar med allt vad det medför i form av mognande fruk och gulnande gräs.
jag går på asfalten med en intention att vi skall
mötas. prata. att allt skall bli
vackert fint bra


perfekt

eller åtminstone

nära nog




Fri vers av you needed more
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more