Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en utvärdering, som aldrig hamnar någon annanstans än mellan ett och noll

det pågår en ständig utvärdering
av henne
inget är för gammalt för att preskiberas
inget är för nytt
för att inte nämnas
ibland tar de upp saker som inte ens hänt
i sin utvärering
av henne




Fri vers av you needed more
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more