Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg till

Måste hålla avståndet
ett steg bakåt
ett steg till
och ett till bara
för att vara
säker.

Men avståndet till vad
dig ?
kärleken ?

- Nej, verkligheten.




Fri vers av EHuuva
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-08-12 05:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmm... så sant så. tvivel om man ska klara framtiden, det som komma skall.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

EHuuva