Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suck.


Livet är hårt.
Min whisky är slut.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-15 17:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag dricker äkta svensk kranvatten och gläds åt den
2008-11-15

  Carl Thomas
...mina ölar börjar ta slut. Va ska vi ta oss till?
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP