Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicks - Senryu

 

 

Tidlösheten finns

 

I en evighetssekund

 

 

Fångad i Nuet




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 849 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-11-15 19:05

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
bara just nu så sant
2008-12-25

    wildrosen
whaoooo.....
2008-11-22

  Blåbäret
skönt snyggt underbar
2008-11-18

  Havsbris
ahhahahha

så otroligt fint och
elegant skriven ;o)

en lek med sanningens
jordiska och känsliga
som går inte att se
eller röra vid men så bra
att känna...

den mystiska och
den vetenskapliga
i kampen med
mänskligas lagar ;o)

En härlig vacker stund
tack ;o)

BRAVISSÍMO mästare !!
2008-11-18

  Njord
Denna är bra!
2008-11-18

    papillon
Precisionshaiku - den är riktigt tät och "kristallklart gåtfull" - stora applåden
2008-11-17

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
sann i sin kärna.
2008-11-17

  JNI
Otroligt häftigt !
2008-11-16

  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärd! I synnerhet
"evighetssekund"
2008-11-16

  "Dempa"
Lev här och nu,

HÄRLIGT!
2008-11-16

  Mona*
Japp!
2008-11-15

    ej medlem längre
snyggt!
2008-11-15

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Fångat I Nuet. Frisläppt I Dået-
2008-11-15

    Lindizz
Underbart skapat i nuet:)
2008-11-15

  * Ammi *
Snyggt fångat!!
2008-11-15

  Rosen VIP
Fångad av nuet i evighet, tidlöst ....underbart filosofiskt!!
2008-11-15

  prinscess VIP
väldigt vacker
2008-11-15

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP