Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imágo


Kalima, mina vänner.
Så nära ni har kommit mig.
Besvärande nära.
Ta ett steg tillbaka, jag ber er.
Å, jag vet, jag bad om borgfred.
Bad om försoning.
Men inte att ni skulle gnaga mina ben.
Slita köttet från kroppen
och äta mig inifrån.
Jag är helt nöjd med en
likgiltig fördragsamhet.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-11-15 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP