Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte en förbättring klarar jag av

Jag distrarherar känslorna nu med skratt och leenden
och spiller inifrån med sorg över det ensamma avlånga land
jag lever i och känner,, för medvetet plågorna mot min själ
allt närmare julen jag kommer .Som barn var den vit
och betydelsefull men nu en mer räknad förskjutning av
olusthet och depressioner , jag vet inte hur jag ska göra
för att förbättre mig för sanningen . Sanningen som jag är .




Övriga genrer av daniele
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele