Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagen idag den är min, jag ska försöka göra den så bra jag bara kan


DAGEN I DAG

En ny morgon

En ny dag

Sitter undrande

Tänker

Kommer det att kännas
bättre idag?

Jag sitter här och tänker

Vill må bra

Vill orka

Med livet

Känna glädje

Älska, och bli älskad,
för den jag är

Begär jag för mycket?

anits 16 november 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-16 12:12



Bookmark and Share


    Maria Malm
Nej, du begär inte alls för mycket!
2008-11-17

  Bibbi VIP
Nej, Du begär inte för mycket.
"Sök och Du ska finna"
2008-11-16

    Ken Cassel
Vackert och berörande skrivet

Kramar
2008-11-16

  Eaglemountains VIP
Den kommer att bli bra, och DU är älskad precis som Du är .....
2008-11-16

  Michaela Dutius
Nej det gör du inte- att må bra är iofs ingen rättighet- men en helt naturlig strävan
2008-11-16

  Fånga dagen
Det allra viktigaste är att du trivs med dig och älskar dig själv tror jag sen kommer allt till dig ändå
kram Anna-Karin
2008-11-16

  Elaine.S VIP
Dagen idag ÄR din och inför den begär du inte för mycket, verkligen inte.
2008-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Inte alls.
Det handlar om legitima basbehov.
2008-11-16

  Sladjana Zubcevic
"Älska, och bli älskad,
för den jag är

Begär jag för mycket?"
Underbart skrivet, min vän.
Kramar
2008-11-16

    ej medlem längre
Du begär inte alls för mycket. Du är värd det bästa!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP