Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
magiska krafter


Det var en gång en pojke som

var på kollo!
En dag fick han besök av sin elaka mor som hade slagit honom
ofta.
Pojken var arg och skrek dumma dig flera gånger.
För varje gång han gjorde det blev hon äldre och äldre.
Till slut återstod det bara stoft av henne!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-08-12 11:25



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
usch...stackare..så hopplöst...
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin