Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text jag skrev i fredags, blev på engelska för jag råkade tänka den så. Kanske inte så poetisk men ganska sann tycker jag


Social Society

Being social is just like gambling

The most social people are the ones who dares to bet
its also they who takes the most.

The listeners are like the call/checkers in a poker game
giving it all to analyze the surronding.

No matter who you are, you gotta bet to win.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 12:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att våra ÄR att vinna- oavsett hur utgången blir....
2008-11-16

  Bibbi VIP
Min älskade pappa sa när vi som familj tagit oss an en fängelsekund som i 20 år åkt in och ut ur svenska fängelser
"Den som inget vågar kan heller inget vinna".
Viktig mening Du framför.
Applåd!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander