Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av de andra

 

när  

jag tvingats leva utan

min älskade och upplevde

tillvaron som ett enda felsteg

återupplevdes

mitt längesedan utanförskap

 

kom jag oförvänatat

i rätt sammanhang

där jag funnit en tillflyktsgemenskap

och det märkliga

inträffar

 

jag är

en av

de andra

 

som en sång sjunger

jag refrängen

igen och

igen

för jag är en av de andra

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-16 21:30



Bookmark and Share


    sunnanvind
Låter så glad och hoppfull! Som ett nyuppvaknande!
2008-11-18

  * Ammi *
härliga tankar vännen! Klart du ska vara en av de andra .. kram
2008-11-16

  Bibbi VIP
Låter verkligen underbart.
Välkommen tillbaka!
Applåd!
2008-11-16

  Njord
Man kan bli sårbar när man är en av de andra. Fint skrivet om att ändra sida i livet
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP