Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En månad fylld av mörka oxveckor.....oändligt lång känns tiden, och ändå är det snart jul så att stressjäktet drar igång.....


November

 

november månad

passar dysterkvistar mer

än muntergökar

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-17 14:53



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Precis så känns det i dystermånad .....
2008-11-17

  * Ammi *
ja här kan jag då stämma in!!
bra ordat!
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP