Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från och med idag ska jag bli ännu tydligare med mitt nej


TISDAG 18 NOVEMBER

Det börjar ljusna utanför mitt fönster,
jag är redo för den nya dagen

I dag är jag full av energi, den får ingen
ta ifrån mig, nu när jag har bestämt mig,
känns allt mycket lättare

Ryggsäcken jag bär, är mycket tung, men
nu hoppas jag den ska lätta, så när kvällen
kommer, jag kan känna mig glad och nöjd

Snart är det dags för mig, att sätta mig i
bilen, för färden in till stan, besöka sjukhuset,
ta prover och få veta om mitt hjärta, börjar må
bättre

I dag är den dag, jag bestämt mig, för att allt
ska vända, bli bättre, ingen ska mera trampa
på mig, kalla mig värdelös och okunnig, i dag
ska jag börja mitt nya liv, med nya utmaningar,
göra det som för mig känns bra och rätt, för
dagen i dag den är min, den kan och ska ingen
ta ifrån mig

anits 18 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-18 08:32



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Lycka till min vän.
Kram
2008-11-19

  Bibbi VIP
Rätt så. Fånga dagen som Du själv vill!
2008-11-19

    Maria Malm
Ingen har rätt att kalla någon annan värdelös! Lycka till!
2008-11-19

  Elaine.S VIP
Du är på gång, och det är gott att läsa sista delen, det finns en hel del styrka i dig vännen:))
2008-11-18

    Scribble
yes, dagen är din! och
morgondagen och framtiden
också! Ge inte upp!
Good luck/Mvh/S
2008-11-18

  Eaglemountains VIP
Du har aldrig varit värdelös och okunnig, det är bara värdelösa, okunniga personer som speglat sig själva när det uttryckt sig illa mot DIG.....

VAR STARK!
2008-11-18

  Marie Å
Ta vara på DIN dag.
Lycka till.....
2008-11-18

  Mygg
Det är sant, dagen är din! Ta väl vara på den och dig själv i den.
2008-11-18

  Mygg
Det är sant, dagen är din! Ta väl vara på den och dig själv i den.
2008-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer med föregående kommentatorer.
Du är skapad till frihet.
Maktmänniskor är djupt störda varelser som är besatta av kontrollandar.
2008-11-18

  genni VIP
Precis så ska det vara, lycka till!
2008-11-18

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

LYCKA TILL ! Hälsar vännen Fredrik
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP