Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att framföra budskap


Främlingen kom in i rummet
När alla pratat färdigt om honom
skulle han framföra sitt budskap

Men det kom en lunchrast emellan;
nätter,
generationsskiften,
begravningar och bröllop




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-18 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP