Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iNRE SEKRETORISKA KÖRTLAR ÄR MEST I VÄGEN

Kärlek är en bakterie som snart
har fått sitt botemedel.
Vaccinationsförsök är redan långt framskridna.
Ta en spruta och du slipper bli kär.
Så praktiskt...eller ere inte de?
dET kan BLI FÖRBANNAT DJÄVLA TRIST OCKSÅ
ÄR DET NÅN SOM HAR TÄNKT PÅ DET?
GODNATT, ALLTSÅ, NU.SKA JAG SOVA...

VAR SÅ SNÄLLA OCH BESVÄRA MIG INTE MER!
HÖR NI DET ERA FÖRNICKLADE STRUTSAPOR!
gODNATT, SÄGER JAG! gODNATT SKA NI SVARA DÅ,
FATTAR NI VÄL! eLLER ÄR NI NDUMMA? KJSHG
MMIUNFRSL




Prosa (Prosapoesi) av Stardust VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2008-11-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP