Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänd mig igen


Ingen annan kunde få mig att känna så mycket
Källan till liv eller vägen till undergången

Hellre en puss på kinden från dig
än sex med världens alla kvinnor

Ingen annan kunde få mig att vilja stänga av
Du min bästa vän, min värsta av fiender

Hellre den där blicken från dig
än miljoner kärleksförklaringar

Den stoltaste kan falla, den starkaste vara svag
I dig var jag en av dem alla och samtidigt ingen
Dina ord kunde alltid göra min natt så klar
men också den ljusaste dag - så mörk

Låt dina ögon en än gång
tända stjärnan i mitt inre
Låt dina läppar nudda mina
fylla mitt inre, få mig att stiga
som de en gång gjorde

Rädslan för det okända förvandlas till
längtan efter det nyupptäckta









Fri vers av Regular
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-19 02:44



Bookmark and Share


  Havsbris
glömde säga,
vill du bli tänd
med en tändare
eller tändsticka??

ahhahahha

hellre vill jag en
tändsticka, bara den
vackert ljud... ffsscchhhhhhhh

hahahahha
2008-11-21

  Havsbris
da sista rader säger
mer är livets gåtor
eller frågor utan
svaren...

vad mer säga? Du
sade allt och andra,
resten...

Enastående skriven
och berörande, får
en palett av känslor
var alla kalla och varma
färger sitta så bra...

BRAVO!!!
5*****
2008-11-20

  Blåbäret
smärtsamt vacker, längtansfullt efter liv och beröring igen...
2008-11-19

  Havanna
Bra! Gillar!
2008-11-19

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular