Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glade poeten!

Bor i urskogen med stort långt skägg.

I en röd timmerstuga med sin familj,
och har en kallkälla.

Städar aldrig.
Dricker två-tre flaskor rödvin ibland
Äger en liten bondgård..
Bjuder gärna på mat och dryck samt är jovialisk.

Är utåtvänd och lycklig med livet.




Övriga genrer av osynligt- synlig.
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-19 11:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Låter skönt

Eva
2008-11-20

    Jan Trobäck
Mycket bra och trevlig text. Det där med rödvin - har du inget hemkört att bjuda på. Rekommenderar Bengt Sändhts recept. Finns på YouTube,
2008-11-20

  Bjarne Nordbö
I mångt och mycket jag. Och jag älskar det.
2008-11-20

    Calin
Räknas lösskägg?;)
2008-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Då är jag raka motsatsen.
Och tänker inte bli annorlunda bara för att någon annan kräver det.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.