Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återskapar bubblan då och då...men ofta enligt mina egna villkor och när jag behöver få vara den "grottmänniskan" som jag är..


I EN BUBBLA

I en bubbla lever jag
stänger ute obehag
blundar för allt ont som sker
har du trubbel säg ej mer

Men min trygghet skenbar är
varje stund jag rädsla bär
för min bubblas vägg så skör
hårda törnar lätt förgör

Snart jag måste blottad stå
finna kraft att lita på
känna tillit till min själ
sluta vara rädslans träl

/Annika Strömberg (Tavla från 2005, dikten tidigare)




Fri vers av •AW•
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-19 17:19



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tycker om denna och bokmärker.
2008-12-03

  lodjuret/seglare VIP
underbar text, härligt rimmad,
trygg saga om otrygghet
texten förtjänar sina
trenne hyacinter i klara färger
bokmärkes förstås
2008-11-26

  aol
bilden passar txten bara så berörande bra
2008-11-22

  Eva Langrath VIP
Bilden förstärker din text på ett starkt sätt om detta svåra att ge upp rädslan och våga vara den man är.

Eva
2008-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra, Annika.
Som vanligt väldigt snyggt rimmat.
Jag kan också relatera till själva fenomenet som sådant.
2008-11-19

    Melona
jävkligt impad av den coola tavlan
tycker dikten var fin!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•