Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihamnen - slussen, alt. bokslut

stadsbuss

mindervärdeskomplex
och ett inte nära
men ändå förestående
nytt år

självrannsakan
slutplädering
och en förhoppning om en
ljusnande framtid

bokslut

ut med det gamla
in med det nya.

november

fragment ur samtal
en tanke om ett unikum

framkastas
blottas
och kvävs

så otroligt korkat
en farlig lek

vi kräver

bot och bättring

november
ett inte nära
men ändå förestående
nytt år.

slussen: 17:06




Fri vers av you needed more
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-19 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more