Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bra plats att förvara tvätt


FÖRVARING

Den ligger där, i min gungstol

Gungstolen

Som är så svår placerad

Vad är det då, som ligger

I min gungstol?

När jag från tvättstugan,
bär upp min tvätt

Så hamnar den där

I gungstolen

Och där ligger den

Tvätten

Tills jag tagit reda på allt

Lagt på sin plats

Så fortsätter det

Min gungstol

Har blivit förvaring

För tvätt


anits 20 n0vember 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-20 09:55



Bookmark and Share


  Rosen VIP
ja vad är det som säger att var sak har sin plats? har aldrig förstått..
2008-11-20

    Maria Malm
Ja, så kan det gå, när man finner nya förvaringsplatser.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP