Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Som att vara fast i en plåtburk
Ord som ekar
Studsar tillbaka

Jag vill skrika
Men då får jag ont i öronen
Ingen hör mig ändå
Du är inte där




Fri vers av kaldorei
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-08-13 13:28



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
vilken metafor! stiligt!
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei