Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Endast dina händer
Får mig att darra
Längtar efter dina fingertoppar
Beröra mina känsliga ställen
Här
Där
Och här




Fri vers av kaldorei
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-08-13 13:29



Bookmark and Share


  Propella
Jag kan inte sluta le fånigt när jag läser dessa rader :-)
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei