Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta på mig

Jag älskar din fingertopp
Mot min kropp

Dina läppar mot min kind
Och din tunga smeker som en vind

Jag säger aldrig stopp
När du tar på min kropp




Fri vers av kaldorei
Läst 977 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-13 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner mig berörd, i mitt innersta, när jag följer dina meningar fram till punkt.
2022-12-16

    ej medlem längre
Härlig dikt!
2008-08-29

  josefina
Ah - underbar!
2006-04-03

    jazzpärlan
Vad fiiint :-).
Lätt och dansant...så vackert.
Har läst och hört mycket vackert och det här är bland det vackraste :-)

Mvh/
2005-09-20

  Cicki
Hihi.. den var ju bra!
2005-09-11

  Jean-Michel Orblin
Inte så dålig
2005-09-02

  Jessi
Nä, med den rätte vill man bara ha mer och mer och mer *ler*
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei