Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför tänker jag bara negativt just nu?


VARFÖR ALLA VARFÖR?

Jag längtar efter, värme, trygghet,
närhet och kärlek.

Jag längtar efter dig, som kan och
vill ge mig det.

Finns du?

Är du som funnit mig, och jag dig,
är du rätt för mig?

Varför gör det så ont inom mig?

Varför alla varför?


anits 20 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-20 22:20



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det är bara mänskligt att fundera över "varför"..hur skulle det vara annars, om man aldrig funderade över "varför"..
2008-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Alla varför uppstår givetvis för att man undrar om något sådant någonsin kan hända en.
För min egen del tvivlar jag starkt på att någon skulle kunna älska mig.
2008-11-21

  Havsbris
Håller med Bjarne med
så klart;

den fas ska borta, du
vet det; det menar att
du är i kär och älskar
med hela ditt hjärta
och själ, för det allt
blir liten dimmig och
förvirrande stund som
ska klargöras bara du
börjar att se bakom
på den andra sida, den
lysande och hoppfullt,

allt ska bli ok vännen!!
Lovar dig, men tro på dig
det är det viktigaste ;o)

kramis ;o)
2008-11-20

  Bjarne Nordbö
En mycket mänsklig text om att vara just människa.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP