Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kommer och går när natten närmar sig


KVÄLLS TANKAR

En kopp te

Karlavagnen

Försöker tänka klart

Tycker om att sitta så här

Tänka på dagen som varit,
vad som hänt, vad som varit
bra, vad som varit mindre bra

Snart är det dags, att gå till sängs,
försöka sova några timmar, i morgon
är en ny dag, vad den har att erbjuda,
visar sig när dagen gryr, och morgonen
vaknar till liv

anits 20 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-20 23:39



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
en vardagsbeskrivning, positiv ändå, och tankar om vad morgondagen kan innehålla
2008-11-21

  Elaine.S VIP
Dina ord inger ett stort lugn....som
känns välgörande att läsa..
2008-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Varje dag är faktiskt som ett erbjudande. Eller, som i dag, ett hot.
Fredagar har jag svårt för.
2008-11-21

  Havsbris
imorgon är en ny dag,
nya tider, nytt liv, nya
erfarenheter och vyer
till alla sinnen...

;o) så ska det vara
vännen ;o) fånga
det dagen har att ge
dig, det positiva skapar
du... ;o)

kram natti ;o)
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP