Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..sommar


Den gamla grinden

Den gamla grinden

Gisten i ditt grå sönderfall
öppnar du mot sommarhagen

Dofter blandas
äpplen och vildros

Solens sista strålar
bländar humlesurr
vid den gamla källan

Grinden gnisslar sakta
omsluter hagens gömslen
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-08-13 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia