Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den bästa av världar?


ur ett retroperspektiv

det är väl talat
men jag förstår inte
det kanske är den bästa av världar
men jag förstår inte!



dina ord lämnar enbart en förnimmelse
krypningar längst min ryggradslösa ryggrad
en amöba som skickar
sorgsna sms

ilska och anklagelser
hagel mot mitt/ditt(?) motståndslösa medvetande.

om det är den bästa av världar?
jag vet inte
jag förstår inte!

jag kan enbart
se det hela
ur ett
retroperspektiv.

låt mig vara.




Fri vers av you needed more
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-21 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

you needed more
you needed more