Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spy galla

 

har man spytt galla

över andra så har man

spytt över sig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 14:04



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahhah

så rätt kunde ingen
annan skriva, rak på
spik vännen, och
99% har ingen alls
orsak eller anledning,
att vara eller finnas
att spy över någon,
är deras egna skit de
vill gifta eller smutsa
med... Och alla vet
och är redan trötta
på, ignorera är lag!
;o)

Du... lek inte med eld
vännen hahahahha
Låt elden brinna själv
;o)

BRAVO!!!
2008-11-21

    Bellissima
Kan nog stämma många gånger, men ibland kan gallan vara nog så befogad. Intressant är dock att analysera varför egentligen man väljer att reta upp sig på något/någon, istället för att ta det med ro.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP