Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland snö och kyla

Mitt i blåsten drar människor
kappor och jackor tätare om sig,
behöver inte ens stänga min
Dina ord i mitt hjärta
och elden brinner

Bland snö och kyla
Tanken på dig
Smälter, gör vägen framkomlig
Går i en bubbla
lever i en däld
där ingen vind
ingen kyla kan nå in










Fri vers av Regular
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-21 14:41



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Vilken fantastisk eld!!
2008-11-22

  Trädflickan
Tänk att tankar kan värma såå.. Härligt.
2008-11-22

  Blåbäret
underbar bubbla att befinna sig i under vinterhalvåret i allafall...helt ljuvliga rader som kan få vad som helst, eller vem som helst att smälta...
2008-11-22

  Thurizas
den värmen är härlig!
2008-11-21

    ej medlem längre
Den smälter oss frusna ja...
2008-11-21

  Svartsilver
Vad glad jag blir!!
Lyckan lyser om denna dikt, den går rakt in i ett fruset hjärta...
ja jag smälter som is;-)
Bravo!!
2008-11-21

  LassO
... men kåt då? .... ja lite.... eller???? ;=)
2008-11-21

  Havsbris
;o)

den kvinna har
tur fan ahhahaha

tänk sig att får
sådana ord av
den vi älskar
SUCK ;o)

det finns ingen
orkan eller störm
som berör en på
det sätt ahahhah

ja ja, sådana kan
inte värdera det de
har...

Extraordinär poesi
så att smälter och
ryser djupt in...

BRAVO och TACK
du värmer även
vintern ;o)
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular