Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg

sorg är blott en känsla
men en väldigt stark känsla
sorg är ledsenhet
sorg är ensamhet
sorg är sorg
och den kommer aldrig att bli glädje




Fri vers av Dragona
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragona