Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek vad är det?

kärlek, vad är det
kärlek, det låter som en lek
kärlek, det är nog en lek
för jag lyckas alltid förlora




Fri vers av Dragona
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragona