Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

förlåt för att jag finns
förlåt för att jag är här
förlåt för allt jag dig gjort
förlåt för att jag älskar dig
förlåt för att jag ens satte mig vid dig
förlåt för att jag pratade med dig
förlåt
förlåt för att mitt hjärta inte kan släppa taget om dig




Fri vers av Dragona
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragona