Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek kan va bra

kärlek kan va bra
kärlek kan va dåligt
men kärlek, är ett ord
ett ord vissa använder alldeles för ofta
ett ord med stark betydelse...




Fri vers av Dragona
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragona