Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kommer och går, när man sitter ensam tänker och funderar


FREDAG KVÄLL

Det är mörkt utanför mitt fönster,
ser hur det lyser i fönstren, i husen
runt om

Jag har tänt mina värmeljus, ser in
i lågan, det är fredag kväll, jag
sitter här ensam, tänker, längtar,
undrar, funderar, vad gör du nu?

Sitter du ännu ensam, eller har någon
vän kommit förbi, för att prata bort en
stund

Ja, vi sitter i olika delar av landet, tänker
och längtar efter varandra, men så måste
det få vara en tid, inte jäkta på, ha för
bråttom, att få vara tillsammans varje
dag

Tiden får ha sin gång, HAN får visa oss
vägen, när tiden är inne vet vi båda, om
vi ska vara tillsammans för evigt, eller som
nu, träffas ibland

Jag vill försöka vara klok, tänka, har gått
på alldeles för många nitar, i mitt liv, men
går det att vara klok, när kärleken drabbar


anits 21 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-21 22:06



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Det är svårt att var klok när kärleken drabbar en. Eller så är det just det som är klokheten, att låta kärlekn drabba en med full kraft?
2008-11-22

    Maria Malm
När kärleken drabbar, så är det bara så. Klokt eller inte.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP