Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2005-08-13] Den stavelsestrikta haikun fångade inte riktigt nyanseringen. (Kvarlämnad som jämförelse.)


Sökande

Att finna sin egen längtan
klädd i någon annans ord
är att turista i sina drömmar.



Din egen längtan,
klädd i någon annans ord:
drömturism hemma.




Bunden vers (Haiku) av Johan Sundström
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-13 17:58



Bookmark and Share


    marjalilith
finstämda ord som ger anledning till eftertanke.
det kan bli en kärlekssemester!
2005-08-14

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
För komplex för mig, i alla fall :(
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström