Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


savann?

På mörka bakgator snabba rytmiska joggingbyxklädda ben rör sig fladdrande av vinddraget. Nikemärket skymtar vitt när gatlyktans sken passeras. Snabba skosulor emot gatan hörs knappt, drunknar i stadens vanliga brus. Den jagade skiljer sig i såväl kläder som skor och försprånget minskas mer och mer för varje andetag. Stöter emot någon vid gathörnet och smällen tar andan ur, för stunden. Men jakten fortsätter ytterligare några steg. Inser inte att mötet var avsiktligt. Att stöten var ett knivblad som stötte in i lungan. Det tar ytterligare några steg innan insikten föds, samtidigt som den jagade påbörjar döden.
Hans död ger upphov nya mobiltelefoner...och nya joggingbyxor.
Ty i ghettot bör man inte vara varken naiv - eller obeväpnad.








Fri vers av Regular
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-22 00:44



Bookmark and Share


  Paraply
du använder dig av intressanta liknelser, och jag önskar att jag hade mer tid så att jag skulle hinna läsa alla texter du kastar ur dig. känns som att du lär mig något nytt varje gång. men egentligen så behövs inte det heller. ha i åtanke att jag tycker att du är mmm riktigt helvetes bra.
2008-11-22

  Blåbäret
ruggigt värre...ett liv i utbyte av några sketna materiella saker utan egentligt värde...
2008-11-22

  LassO
.... "and his mama cries"....
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular