Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man blir delad och synad ner till minsta atom av sin älskade,men ändå känner sig totalt trygg,och han eller hon kan plocka ihop en igen,helt perfekt, då är känslorna dom riktiga!


Emellan raderna

Har aldrig blivit så delad, små bitar av mig själv ser jag i din hand 

jag vet att du håller mig

Som ett fint pulver strös jag ut,fastnar på din hud

kan inget annat göra

Mina atomer sprids i dina ögon, så vackra tusen miljarder

det är där jag ser mig själv

Aldrig så delad mitt itu och på tvären

men du kan fortfarande se mig

En droppe vatten som skiljts från sitt hav, genomskinlig ner till minsta del, synad och kan inte gömmas, delad som jag nu är

vi dricker varandra törstiga

En solstråle som värmer din rygg, dansar i ditt hår, är bara synlig när jag skiner på dig

du bländar mig med ditt liv

Aldrig så delad, ett fragment från drömmen i natt som stannade under dina ögonlock

sover tryggt på ditt hjärta

Tanken som flyr när verkligheten tar vid men kommer igen i din fantasi

låt oss fly tillsammans

Månaderna i kalendern du inte har, delad i tolv

jag kan se dig på nästa sida

Aldrig så delad, en liten stig i skogen med högdagrar och skuggor, slingrandes i dess inre, som enbart du har gått på

du tar mig med på resan

Luften i dina lungor, små molekyler som blir ett ämne, syret i ditt blod, i dina andetag vill jag finnas

ditt liv i mitt liv

 

 

Har aldrig blivit så delad

men har aldrig varit mer hel

............

.............




Fri vers av TigersLori
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-26 11:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow!! det här var bra, läser och känner....bra titel som rent visuellt förstärks i dina ord...Snyggt!!!
2008-11-26

  Larz Gustafsson VIP
En underbar paradox.

Jag har jobbat som demontör, så jag vet vad du talar om...
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

TigersLori
TigersLori