Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få sova en hel natt utan mardrömmar, vakna pigg, glad och utvilad, det var längesedan


LÖRDAG MORGON 22 NOVEMBER

Lördag morgon, jag har sovit länge,
legat en stund och mornat mig, sett
ut genom fönstret, tänkt på vad dagen
har att ge

Tänker, vad skönt det varit att kunnat
sova hela natten, utan att vakna och
länge skäms för det, gör jag inte heller,
annat var det i en tid för längesedan

Nu sitter jag med min första kopp kaffe
för dagen, njuter, ser ut genom fönstret,
den lilla snön som kommit, lyser upp, gör
att allt blir lite ljusare, trots att solen som
nyss, visade sig från en blå himmel, gömt
sig bakom molnen

Funderar vad dagen har att erbjuda mig,
vad ska jag göra, jo, jag ska åka köpa
mig en plånbok, den jag hade tog några
ficktjuvar, för tre veckor sedan, när jag
bytte tåg, på väg till min vän

Så, det är dags att jag försöker hitta en
ny, som passar mig, så idag ska jag ta
en tur med bilen, åka förbi skogar och
natursköna platser, för att till sist hamna
vid mitt utflyktsmål, där jag vet att det
finns, det jag behöver handla


anits 22 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 10:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra!! ett steg i rätt riktning, dina ord lyser ...
2008-11-23

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hej igen kompis! Trevligt att direkt kunna dyka in i din text och se hur du har det! Jag har varit utan dator och utan internet, men nu är jag tillbaka. Kram
M
2008-11-22

  Michaela Dutius
En riktigt härlig lördag med oväntade möten och välsignelser för det det som stulits ifrån dig önskar jag dig
Väl skrivet
2008-11-22

  Annette Andersson
Önskar dig en riktigt skön lördag!
Det är så mysigt att läsa dina betraktelser ur vardagen. Du skriver så enkelt och jordnära, jag ser hur du sitter där med din kaffekopp... BRAVO
2008-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Kanon!
Gläder mig med dig.
Ha en fin lördag!
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP