Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vålnad

Vandrar likt en vålnad genom natten.
Utan mål, utan mening
Allt det underbara jag hade
Har byt ut mot nått jag hatar

Mitt varma hjärta har fryst till is.
Lever på en lånad tid.
En lånad tid som jag vet kommer att ta slut

Smärtan i min kropp gör sig påmind varje gång jag vaknar
En smärta, som snart min kropp inte orkar bära.
Vill att mitt hjärta ska vara varmt
Vill att vålnaden ska försvinna.




Fri vers av zyz
Läst 154 gånger
Publicerad 2008-11-22 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz