Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen skiftar i alla färger

Himlen skiftar i alla färger och lyser lika rött som kärlekens färger

Natten kommer krypande och månen lyser upp dit leende.
Allt jag vill göra är att omfamna dig i min famn.

Mina ögon utforskar varje del av din underbara kropp.
Mina händer söker sig till värmen från dina bröst.

Min mun söker dina sammetslena läppar.
Vi förenas i en sensuell kyss.

Tiden stannar och våra hjärtan slår i samma takt.

Sakta stryker jag bort ditt hår från dit söta ansikte
Jag tittar dig djupt i dina ögon och säger de tre orden

Som du har längtat efter hela ditt liv
Jag Älskar Dig




Fri vers av zyz
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz